DJs

Aangenaam, wij zijn Ruud van Rijen en Stan van Dinter, samen ook bekend als het duo 2 TRUST DJs. Met ons eigen item The Refix zijn we iedere vrijdagavond te horen op Radio 10, waar Dennis Verheugd onze nieuwe refix uitzendt in zijn show. We pakken oude hits, laten het arrangement intact, maar vervangen de drums en spelen een deel van de instrumentatie na, zodat alles weer klinkt volgens de hedendaagse muziekstandaarden. Uiteraard met respect voor het origineel.

Ook op individueel vlak hebben we al het nodige gedaan en behaald, waarbij Ruud de kroon spant. Als DJ en als mixer won hij de Zuid-Nederlandse Kampioenschappen mixen, werd tweede op het Nederlands Kampioenschap, en maakte naam als lid van de Bond van Doorstarters, leverde meerdere jaarmixen voor de TROS af en was regelmatig te horen in de Ferry Maat Soulshow. Later maakte hij naam als producer van het wereldwijd bekende Twenty 4 Seven, waarmee hij aan de wieg van de latere eurodance-stroming stond. Naast het produceren is Ruud altijd actief gebleven als dj, en is de liefde en passie voor ‘de muziek van toen’ nooit verloren. Toen Stan en Ruud elkaar begin 2022 ontmoetten, was het na enkele boswandelingen al snel duidelijk: hier gaan we iets mee doen. En zo geschiedde.

Het lijkt ons te gek om samen met jou weer een heerlijk avondje te dansen! Dus bekijk snel de agenda, en wie weet zien we elkaar binnenkort op de (verlichte) dansvloer van The Dance Classics!